Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Trixie kabát Paris XL 70 cm

Značka: TRIXIE
6606
546 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 137 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Elegantní nepromokavá srst pro psy. Vyrobeno z odolného nylonu, chrání před větrem a deštěm. Outfit je černé barvy a límeček zdobí stylové káro. Má suchý zip pod krkem a na břiše a poutka na zadní nohy, aby celek dobře seděl a nehýbal se. Nepochybnou předností kabátu je odnímatelná flanelová podšívka se zapínáním na patentky, díky čemuž je oděv vhodný do chladných i teplých dnů. Lze prát v pračce do 30*. Velikost XL Délka: 70 cm Obvod: 65 - 90 cm např. rotvajler, dobrman, akita Jak změřit psa: Pes by měl stát hlavou dopředu, na rovném a rovném povrchu. Změřte psa od krku (přibližně od místa za druhým krčním obratlem) ke kořeni ocasu (přibližně na konci křížové kosti). Obvod se měří v nejširším místě hrudníku.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Bunda

Parametry

Barva:
Černá
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
TRIXIE
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.