Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TRIXIE Junior plyšová hračka 30 x 30 cm

Značka: TRIXIE
69034
194 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 49 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Plyšová hračka TRIXIE Junior pro štěňata

Plyšová hračka pro štěňata TRIXIE Junior je měkká plyšová hračka vyrobená speciálně pro štěňata. Jeho velikost je 30x30 cm, díky čemuž je ideální jak na mazlení, tak na hraní na schovávanou nebo aportování. Hračka má tvar roztomilého medvídka, který se jistě bude líbit malé psí tlapce. Vyčnívající prvky medvěda přitahují pozornost štěněte, stimulují jeho smysly a povzbuzují k další hře. Navíc díky tomu, že je hračka vyrobena z měkkého plyše, může pejsek bezpečně kousat a hrát si s ní dlouhou dobu. Trixie Junior snuggler je nejen hračka, ale také skvělý způsob, jak svého psa seznámit s počátečními fázemi výchovy. Díky hře se štěně učí interakci s člověkem, rozvíjí jeho motoriku a kognitivní schopnosti.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
TRIXIE
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.