Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Trixie Julius-K9 IDC Mini-Mini/S postroj: 40–53 cm/22 mm pro psa

Značka: TRIXIE
44265
1017 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 254 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Renomovaný postroj Julius K9

Ergonomický postroj pro psy, perfektně padnoucí do klece, díky čemuž optimálně rozkládají tlak. Zabraňují tlaku na hrdlo a nebrání dýchání. Postroj poskytuje více prostoru pod tlapkami díky vypasovanému střihu břišního pásu posunutého dozadu. Jsou extrémně odolné, prodyšné, s polstrováním šetrným k pokožce. Mají plně nastavitelné hrudní a břišní popruhy.

Mají místo pro připevnění lampy a rukojeť s přídavným upevňovacím páskem. Reflexní prvky zvyšují bezpečnost.

Abyste si vybrali ten správný postroj pro psa, je nezbytné, abyste psa přesně změřili. U velikostí 0, 1, 2, 3 a 4 by měl být obvod hrudníku psa změřen na tloušťku čtyř prstů od předních tlapek a u velikostí Baby1 a Baby2 na dva prsty

Při nasazování postroje psa, dbejte především na správné nastavení břišního pásu /kolem hrudníku/ a hrudního pásu. Když je břišní popruh nastaven příliš pevně, pes cítí určité nepohodlí, a když je hrudní popruh příliš krátký, může se břišní popruh i přezka pohybovat pod podpaží a bolestivě drhnout kůži. Se správně nastaveným břišním pásem snadno vložíme prsty mezi postroj a záda psa.

Barva: modrá / tyrkysová

Velikost: Mini/Mini/S

Rozměry: 40-53 cm/22 mm

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
TRIXIE
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.