Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Tetra TetraVital 250 ml Tekuté vitamíny pro ryby a rostliny

Značka: TETRA
30415
209 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 52 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Tekuté vitamíny pro ryby a rostliny

Hledáte produkt, který by obohatil stravu vašich akvarijních obyvatel? TetraVital je dokonalým řešením! TetraVital je vitamín pro ryby, který účinně podporuje jejich pohodu, vitalitu, odolnost a přirozené zbarvení. Přípravek obohacuje vodu o cenné složky z přírodního prostředí, které se ve vodovodní vodě nevyskytují nebo jsou v akváriu již vyčerpány.

Vitamíny skupiny B podporují vitalitu a snižují stres, hořčík zlepšuje pohodu a podporuje zdravý růst, panthenol chrání sliznice ryb a jód pomáhá připravit ryby na páření a zvyšuje šance na úspěšné tření. Vitamíny TetraVital pro ryby také podporují růst rostlin a mikroorganismů. Výrobek je vhodný pro použití ve všech typech sladkovodních akvárií.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
250
Značka:
TETRA

Určení

Určení:
Úprava vody
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.