Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Tetra Tec APS/APK 400 Spare part kit - náhradní díly na čerpadlo

Značka: TETRA
30369
177 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 44 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Provzdušňovací čerpadlo APS-400 o výkonu 4,5W pro nádrže 250-600.

Nové provzdušňovací čerpadlo Tetra Tec APS je zařízení, které zásobuje akvarijní vodu vzduchem a tím i kyslíkem nezbytným pro život. Jeho inovativní tvar umožňuje efektivní snížení přenosu vibrací a optimální tichost jeho provozu. Pevně konstruovaná akvarijní vzduchová pumpa Tetra Tec APS je velmi účinná, protože patentovaný ventil Silaflex trvale zachovává svůj tvar a spolu s obzvláště silnou membránou zaručuje obzvláště dlouhý a rovnoměrný vývoj výkonu. Přednosti čerpadel Tetra APS: zcela tichý chod, estetický vzhled, gumové nožky eliminující vibrace, sací otvor se vzduchovým filtrem, ventil SILAFLEX, vysoká provozní účinnost Navíc získáte zdarma položku v podobě: 2 ks provzdušňovací kámen s průměr 2cm ZPĚTNÝ VENTIL 2 ks (zabraňuje zpětnému zatékání vody a zaplavení zařízení) SILIKONOVÁ HADICE 3 m (silikonové hadice časem netvrdnou) Sada obsahuje: čerpadlo APS400, silikonovou hadici 3 m, vzduchový kámen 2 ks, zpětný ventil 2 ks, regulační ventil 2 ks Záruční list 36 měsíců, návod v polštině

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
TETRA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.