Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Tetra Pond Variety Sticks 10 l

Značka: TETRA
30245
446 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 112 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Poskytuje rybám kompletní a vyváženou stravu se základními živinami, vlákninou, vitamíny a stopovými prvky. Zvýrazňuje přirozené zabarvení pomocí vysoce kvalitních přírodních látek. Stabilizovaný vitamin C zvyšuje odolnost vůči nemocem. Plovoucí tyčinky jsou výjimečně chutné, snadno stravitelné a ryby je velmi ochotně konzumují, což pomáhá předcházet znečištění a zlepšuje kvalitu vody. Krmivo je ideální pro každodenní krmení ryb v jezírkách a zahradních jezírkách.

Díky kvalitnímu, biologicky aktivnímu rozjasňovači barev budou mít ryby krásné barvy a intensivní lesk. Tyčinky jsou v ochranném, znovuzavíratelném balení, který je chrání proti vlivu slunečního záření, vzduchu a nečistot, čímž je zabráněno znehodnocení krmiva.

Krmný návod: krmte 2-3 x denně tolik, kolik ryby spotřebují během několika minut. Tip: pokud krmíte pravidelně ve stejnou dobu a na stejném místě, bodou vám rybky brzy jíst z ruky.

Složení: ryby a vedlejší rybí produkty, rostlinné bílkovinné extrakty, oleje a tuky, obiloviny, korýši a měkkýši, minerální látky, kvasinky.

Jakostní znaky: hrubé proteiny 31%, vlhkost 7%, hrubé oleje a tuky 4,5%, hrubé popeloviny 7%, hrubá vláknina 2%, vitamín A 289000 m. j. / kg, vitamín D3 1800 m. j. / kg, vitamín E (alfatokoferol) 162 mg / kg, L-ascorbyl-polyfosfát (stabilizovaný vitamín C) 137 mg / kg, kyselina citrónová.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
TETRA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.