Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TETRA Pond SludgeRemover vodní čistič 500 ml

Značka: TETRA
66985
311 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 78 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Čisté a pohodlné.

Tetra Pond SludgeRemover – Účinné odbourávání organického kalu ve vašem jezírku Pokud hledáte způsob, jak odstranit organické bahno, které se hromadí na dně vašeho jezírka nebo jezírka, pak Tetra Pond SludgeRemover je pro vás dokonalým řešením. Tato formulace na úpravu vody obsahuje vysoce aktivní bakterie a enzymy, které pomáhají rychle a efektivně rozkládat organickou část kalu, aniž by způsobovaly zákal vody. Když se organický odpad usadí na dně jezírka a vytvoří bahno, může se stát nevzhledným a narušit biologickou rovnováhu vody. Ošetření SludgeRemover rozkládá kal, takže jej lze snadno odstranit z jezírka pomocí filtru nebo ručních čisticích nástrojů. Použití tohoto složení má za následek čistší jezírko a zdravější vodu, stejně jako prodloužení intervalů čištění a udržení čistoty po delší dobu. Účinky ošetření jsou viditelné téměř okamžitě. Doporučuje se používat SludgeRemover v oblastech s vysokým olistěním a zásobami ryb. Tento přípravek je bezpečný pro ryby a rostliny a jeho pravidelné používání zajistí zdravé životní prostředí pro vaše ryby a vodní rostliny. Dávkování: • 50 ml na 1000 litrů jezírkové vody za měsíc pomocí dávkovacího uzávěru. Přípravky proti řasám je třeba používat opatrně. Před každým použitím si přečtěte etiketu a informace o produktu.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
500
Značka:
TETRA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.