Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Tetra Pond CrystalWater účinně odstraňuje nečistoty a zlepšuje průhlednost vody v jezírku 3 l

Značka: TETRA
33248
1515 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 379 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Tetra Pond CrystalWater - rychle a účinně čistí znečištěnou vodu od plovoucích částic.

Účinně odstraňuje nečistoty a zlepšuje čistotu vody v jezírku. Funguje během několika hodin Neměl by se používat v přítomnosti jeseterů. Váže zákaly způsobené jílem nebo půdou, stejně jako částice organického původu, jako jsou rybí exkrementy, nesnědené potraviny nebo zbytky rostlin. Neškodný pro vodní prostředí nádrže: Účinné látky v přípravku Tetra Pond CrystalWater vážou plovoucí částice, které znečišťují vodu v jezírku. To usnadňuje filtrování těchto částic nebo jejich mechanické odstranění. Usnadňuje údržbu jezírka Zlepšuje kvalitu vody, pohodu ryb a zdraví rostlin. Velmi snadné použití Neměl by se používat k regulaci řas. Pro boj se zelenou vodou (plovoucími řasami) používejte Tetra Pond AlgoFree. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme mezi odstraněním řas a použitím přípravku Tetra Pond CrystalWater dodržet 4-5denní interval. Nepoužívejte k regulaci řas. Použití přípravku AlgoRem proti zelené vodě (plovoucím řasám)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
3000
Značka:
TETRA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.