Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Tetra Pond AlgoRem 1 l - tekutý přípravek

Značka: TETRA
30308
482 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 121 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zajišťuje rychlé a spolehlivé čištění vody od planktonních řas (zelené vody) a zákalu. Složky přípravku AlgoRem vážou plovoucí řasy a jiné částice do biologicky redukovaných vloček, které se shlukují a dočasně se vznášejí na hladině vody jako zpěněná suspenze.

Tetra Pond AlgoRem je přípravek na odstraňování nerozpuštěných látek, který rychle a účinně odstraňuje planktonní řasy (zelenou vodu) a zákal během 24 hodin. Složky vážou plovoucí řasy a jiné částice do biologicky redukovatelných vloček, které se shlukují a dočasně se vznášejí na hladině vody ve formě pěnivé suspenze. Je třeba je odstranit pomocí sítě. Tím se z vody odstraní přebytečné živiny a zabrání se dalšímu růstu řas.

Návod k použití: Potřebnou dávku přípravku smíchejte s vodou v konvi a rovnoměrně rozlijte po hladině jezírka Poté vodu v jezírku promíchejte silným proudem vody z hadice nebo např. tyčí. Před použitím se ujistěte, že je uhličitanové tvrdosti KH vody v jezírku vyšší než 20 n. K tomuto účelu lze použít Tetra Test KH. Přípravek by se neměl používat v přítomnosti jeseterů. Dávkování: 50 ml/1000 l vody.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
1000
Značka:
TETRA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.