Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Tetra PlantaMin 5 l - Hnojivo pro akvarijní rostliny

Značka: TETRA
29772
1148 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 287 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Tetra Plant PlantaMin je prémiové hnojivo obsahující biologicky dostupné železo, které je přijímáno listy vodních rostlin. Podporuje bujný růst vodních rostlin a zvýrazňuje barvu zelených rostlin. Podporuje tvorbu chlorofylu, který je zodpovědný za zelenou barvu rostlin. Obsahuje komplexní sloučeniny železa a další velmi důležité stopové prvky, jako je mangan, a základní živiny, například draslík. Dlouhodobým přísunem živin posiluje rostliny. Neobsahuje dusičnany ani fosfáty a neznečišťuje vodu. Obsahuje důležité stopové prvky (např. mangan) a živiny. Používá se společně s tyčinkami Tetra Initial Sticks a zajišťuje, že se rostliny vyvíjejí a vypadají jako ve svém přirozeném prostředí.
Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Kapalina

Parametry

Značka:
TETRA

Určení

Určení:
Vodní rostliny
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.