Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Tetra Micro Menu 100 ml

Značka: TETRA
66874
96 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 24 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vhodná jako kompletní krmná směs pro všechny malé a středně velké okrasné ryby, které se živí v horní, střední a dolní části vody.

Tetra Micro Menu obsahuje nejkvalitnější živiny a má vyvážené složení obsahující rostlinné a živočišné složky. Poskytuje tedy vše, co rostlinné a masožravé ryby potřebují k vyvážené stravě přizpůsobené jejich potřebám.

Červené potraviny obsahují také karotenoidy, které zlepšují zbarvení ryb, zatímco zelené potraviny jsou vyrobeny z rostlinných složek, které podporují zdraví a vitalitu. Navíc je tato kompletní krmná směs opravdu dobře stravitelná, což pomáhá udržovat vodu čistou.

Celkově je Tetra Micro Menu ideální krmnou směsí pro všechny malé okrasné rybky, stejně jako pro mladé rostoucí cichlidy a mořské ryby.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (l):
0.1
Značka:
TETRA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.