Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TETRA KOI Beauty Small základní krmivo pro koi 4 l

Značka: TETRA
46813
322 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 81 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Základní krmivo pro koi (od 10 cm)

Tetra Koi Beauty Small jsou vysoce kvalitní granule, které jsou základním krmivem pro koi nad 10 cm délky. Tyto malé granule plovoucí na hladině vody dodají rybám všechny potřebné živiny, které zajistí zdraví a intenzivní vybarvení ryb.

Díky speciálně upravenému složení krmiva nechybějí koi kapři bílkoviny, vitamíny, Omega-3 mastné kyseliny, beta-glukany a sacharidy, které jsou nezbytné pro správný růst a zdraví ryb. Díky přídavku betakarotenu získávají ryby intenzivní barvu a vysoká kvalita surovin zajišťuje optimální využití krmiva.

Granule Tetra Koi Beauty Small jsou lehce stravitelné a pomáhají udržovat kvalitní čistou vodu. Beta-glukan navíc podporuje u mladých rybek budování zdravého imunitního systému, který je účinně chrání před nemocemi. Pokud hledáte vysoce kvalitní a vyvážené krmivo pro své koi, pelety Tetra Koi Beauty Small jsou perfektní volbou.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4000
Značka:
TETRA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.