Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TETRA KOI Beauty Medium základní krmivo pro koi 4 l

Značka: TETRA
46814
308 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 77 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Základní krmivo pro koi (od 20 cm)

Tetra Koi Beauty Medium granule jsou perfektní volbou pro milovníky koi, kteří chtějí svým rybám dopřát zdravý a dlouhý život. Složení krmiva bylo pečlivě vybráno tak, aby poskytovalo koi všechny potřebné živiny, jako jsou bílkoviny, vitamíny a Omega-3 mastné kyseliny. Díky tomu mají ryby nejen správné množství energie pro správný růst, ale také si udržují zdravý imunitní systém, který je chrání před nemocemi.

Granule Tetra Koi Beauty Medium obsahují také beta-glukan, který pomáhá při tvorbě zdravého imunitního systému v mladém věku. Přídavek beta-karotenu zintenzivňuje zbarvení ryb, což je zvláště důležité pro koi, jejichž krásné jasné barvy jsou nedílnou součástí její krásy.

Kvalita složek krmiva je rozhodující pro optimální využití ryb. Tyto složky se dobře vstřebávají a také pomáhají udržovat čistou vodu dobré kvality. Tetra Koi Beauty Medium pelety jsou vyvážené základní krmivo pro zdravý vývoj koi nad 20 cm délky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4000
Značka:
TETRA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.