Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TETRA Holiday Menu sváteční krmivo pro ryby 30 g

Značka: TETRA
66870
125 

Odesíláme do 72 hodin

Cena v bodech: 2625 bod
Zákaznické body: 31 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Tetra Holiday Menu 30g – Tři druhy krmiva v jednom gelovém bloku pro všechny okrasné ryby na 14 dní.

Tetra Holiday Menu je ideální způsob, jak rybám poskytnout výživné a chutné krmivo během delší nepřítomnosti doma. Toto sváteční jídlo vydrží přibližně 14 dní a skládá se ze tří druhů potravin v jednom želatinovém bloku. Díky receptuře BioActive obsahuje granule bohaté na bílkoviny a chutné dafnie a krill. Krmivo je obohaceno o vitamíny, stopové prvky a minerály, což udržuje ryby zdravé a v dobré kondici. Tetra Holiday Menu je 100% jedlé a neobsahuje sádrový blok, což znamená, že neovlivňuje negativně kvalitu vody a její parametry zůstávají stabilní. Pro použití krmiva stačí vyjmout z obalu a zatlačit přímo do akvária. Počet přidaných bloků závisí na počtu a velikosti ryb, době nepřítomnosti a velikosti akvária. Kromě toho se Tetra Holiday Menu snadno používá a zaručuje rybám kompletní jídlo bez ohledu na velikost a druh. Jde o vylepšenou verzi základního jídla Tetra Holiday, která navíc obsahuje organickou formuli a krill. Tetra Holiday Menu je perfektní volbou pro všechny milovníky ryb, kteří chtějí svým mazlíčkům dopřát chutné a výživné jídlo během dovolené nebo delší nepřítomnosti doma. Je také skvělou alternativou k jiným svátečním produktům na bázi sádry, které mohou kontaminovat vodu v akváriu a negativně ovlivnit zdraví ryb.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Zásobník

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
30
Značka:
TETRA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.