Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TETRA Food Pond KOI Sticks krmivo pro koi ryby 10 l

Značka: TETRA
30562
452 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 113 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo

Kompletní krmivo nejvyšší kvality pro koi, poskytující zdravou a biologicky vyváženou stravu. Je to přípravek, který pomůže udržet silný imunitní systém a vitalitu ryb. Plovoucí tyčinky vám umožní krmit vaše koi co nejblíže přírodě.

Tetra Pond KOI Sticks je kompletní krmivo, které obsahuje základní živiny, vitamíny a stopové prvky. Je to nejlepší volba pro vyváženou výživu, zdravý růst a silný imunitní systém. Navíc přírodní látky zvýrazňující barvu ryb a nenasycené mastné kyseliny podporují vitalitu.

Za zmínku stojí, že Tetra Pond KOI Sticks jsou ve formě tyčinek, což usnadňuje krmení ryb. Složení produktu je založeno na produktech rostlinného původu, obilovinách, rostlinných bílkovinných extraktech, rybách a rybích derivátech, minerálních látkách, olejích a tucích a kvasnicích.

Složení:

Výrobky rostlinného původu, obiloviny , Rostlinné proteinové extrakty, Ryby a rybí deriváty, Minerály, Oleje a tuky, Kvasinky.

Analýza Hrubý protein 31,0 %, hrubé oleje a tuky 5,0 %, hrubá vláknina 2,0 %, obsah vlhkosti 7,0 %.

Doplňky Vitaminy, provitaminy a chemicky přesně definované látky s podobným účinkem: Vitamin A 28800 IU/kg, Vitamin D3 1800 IU/kg. Sloučeniny stopových látek: Mangan (monohydrát síranu manganatého) 81 mg/kg, Zinek (monohydrát síranu zinečnatého) 48 mg/kg, Železo (monohydrát síranu železnatého) 32 mg/kg. Barviva, konzervanty, antioxidanty.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Tyčinky

Parametry

Značka:
TETRA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.