Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Tetra CrystalWater 100 ml Tekutý čistič vody

Značka: TETRA
30277
109 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 27 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Křišťálová voda Tetra Pond Crystal Water rychle a účinně čistí plovoucí částice ze znečištěné vody zahradního jezírka. Složky obsažené v přípravku umožňují každému majiteli jezírka udržovat křišťálově čistou vodu. Výrobek zajišťuje rychlé čištění vody odstraněním všech druhů nečistot. Váže suspendované nečistoty a mechanicky je odstraňuje, přičemž zlepšuje čistotu vody. Přípravek neovlivňuje přirozenou rovnováhu vodního prostředí v jezírkách a zahradních jezírkách. Neměl by se používat k regulaci řas.

Důležité:

Před každým použitím se ujistěte, že uhličitanové tvrdosti (KH) vody je vyšší než 3°dH (například pomocí Tetra Pond Test 6in1). Pokud je tato hladina příliš nízká, doporučujeme řízeně zvýšit uhličitanovou tvrdost například pomocí přípravku Tetra Pond pH/KH Plus.

Pokyny pro dávkování:

Pomocí dávkovací odměrky nalijte 50 ml přípravku Tetra Pond Crystal na každých 1 000 litrů vody v jezírku. Pro dosažení nejlepších výsledků se ujistěte, že je přípravek v nádrži dobře promíchán. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí!

Kapacita:

  • 250 ml na 5000 l vody
  • 500 ml na 10 000 l vody
  • 1l na 20 000l vody
  • 3l na 60 000l vody
  • Otázky a odpovědi (FAQ)

    Parametry

    Objem (ml):
    100
    Značka:
    TETRA

    Určení

    Určení:
    Úprava vody
    Jaké jsou zásady recenzí produktů?

    Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

    Recenze

    Nikdy znaleziono żadnych názoru

    Napsat recenzi

    Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

    Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.