Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Tetra Bactozym 10 kapslí enzymatický koncentrát

Značka: TETRA
30263
223 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 56 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Až do zavedení Tetra Bactozymu jsme museli čekat alespoň 2-3 týdny, než jsme do nově založené nádrže nasadili první rybky. Tento čas byl potřebný k tomu, aby mikroorganismy ve filtru a nádrži vytvořily své kolonie, protože pouze biologicky aktivní akvárium pomůže rozložit veškeré organické znečišťující látky, jako jsou škodlivé sloučeniny dusíku.

Tetra Bactozym udržuje biologickou aktivitu vody. Používáním přípravku Tetra Bactozym si můžete být jisti, že rybám a rostlinám poskytujete zdravou vodu a dobré prostředí. Doporučujeme také přípravek Tetra Aquasafe, který odstraňuje škodlivé látky, jako je chlór a těžké kovy, z vody z vodovodu. Doba potřebná k umístění první ryby do nádrže se zkrátí na minimum. Ryby lze do nádrže umístit již 24 hodin po založení nového akvária. Je však velmi důležité ryby nepřekrmovat a zbytečně neznečišťovat vodu zbytky krmiva a rybími výkaly.

Vlastnosti:

- urychluje enzymatický rozklad organických znečišťujících látek. - zlepšuje kvalitu vody a činí ji křišťálově čistou. - podporuje a urychluje rozklad amoniaku a dusitanů aktivací nitrifikačních bakterií. - ryby lze do nové nádrže umístit již po 24 hodinách. - při pravidelném používání nemá výměna vody a filtrační vložky vliv na aktivitu nitrifikačních bakterií. - revitalizuje mikroorganismy oslabené léčivými přípravky. - vhodné pro všechna sladkovodní a mořská akvária

Dávkování

- v nově založeném akváriu podávejte 2 kapsle na 100 litrů vody 1. a 7. den. - při částečné výměně vody 1 kapsle na 100 litrů vody z vodovodu - po vyčištění filtru 1 kapsle na 100 litrů akvarijní vody - po ošetření 2 kapsle na 100 litrů akvarijní vody - pro nádrže menší než 100 litrů použijte stejné dávkování jako pro akvária o objemu 100 litrů
Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Tobolky

Parametry

Značka:
TETRA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.