Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TETRA Arowana krmivo pro masožravé tropické ryby 1 l

Značka: TETRA
33229
497 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 124 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro masožravé ryby.

Tetra Arowana je krmivo ve formě tyčinek, speciálně vyvinuté pro velké masožravé tropické ryby, včetně arowany. Jedná se o vícesložkový produkt, který obsahuje živiny přizpůsobené potřebám červených, zlatých, stříbrných a australských arowan a také druhů ryb z čeledi Osteoglossidae. Toto krmivo je bohaté na sušené živočišné látky, jako je krill, krevety a kraby, což zajišťuje vysokou nutriční hodnotu. Jedním z charakteristických rysů Tetra Arowana jsou přitahující látky, díky nimž ryby rychle přijímají potravu. Krmivo navíc obsahuje karotenoidy, které zesilují intenzitu zbarvení ryb, což je důležité zejména v případě arowan, které jsou proslulé svými krásnými barvami. Kromě živin má Tetra Arowana patentovanou recepturu BioActive, která podporuje stav imunitního systému ryb. Toto krmivo bylo pečlivě formulováno tak, aby zajistilo optimální vstřebávání živin. Také prošel důkladným výzkumem, aby zajistil ty nejlepší nutriční výsledky. Tetra Arowana přichází ve formě velkých tyčinek, které se snadno podávají a dokonale vyhovují potřebám velkých tropických ryb.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Granulát

Parametry

Objem (l):
1
Značka:
TETRA

Určení

Určení:
Pro masožravé ryby
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.