Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SuperBeno Professional šampon pro psy Shih Tzu 250 ml

Značka: SUPER BENO
39522
125 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 31 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Super Beno Professional Shampoo je profesionální šampon pro psy Shih Tzu, přizpůsobený požadavkům na péči tohoto plemene.

Šampon si dokonale poradí s odstraněním nečistot z kůže a srsti, aniž by ovlivnil ochrannou vrstvu pokožky. Účinné látky, jako je komplex extraktů: ženšen, kopřiva a přeslička, jsou skvělé pro obnovu srsti, regulaci vylučování kožního mazu a prevenci vypadávání psí srsti. Šampon obohacený o panthenol a glycerin má zklidňující účinky a udržuje správnou úroveň hydratace pokožky a vlasů.

Vitaminový komplex obnovuje vlasovou strukturu, zajišťuje hebkost a krásný vzhled.

Jak používat: Navlhčete srst vlažnou vodou Naneste malé množství šamponu na srst psa a masírujte do zpěnění Očistěte srst od všech nečistot, vyhněte se oblasti úst, uší a očí Důkladně opláchněte vlažnou vodou V případě potřeby opakujte

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
250
Značka:
SUPER BENO
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.