Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SUPER BENO proteinový kondicionér pro suchou a poškozenou srst 250 ml

Značka: SUPER BENO
58331
139 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 35 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
CERTECH Super Beno Professional je profesionální proteinový kondicionér speciálně připravený pro péči o poškozenou zvířecí srst.

Díky přídavku vitaminu B3 stimuluje kondicionér tvorbu kožních lipidových složek a kolagenu, které přispívá k regeneraci srsti. Složení produktu bylo obohaceno o fruktózu a ureu, které hydratují pokožku a vlasy a odstraňují drsnost. Hydrolyzát hedvábného proteinu zabraňuje vzniku statické elektřiny ve zvířecích chlupech a pH přípravku je pro zvířata neutrální. Složení: voda, cetearylalkohol, glycerin, behenamidopropyldimethylamin, behentrimonium chlorid, isopropylalkohol, hydrolyzovaný hedvábný protein, niacinamid, močovina, fruktóza, propylenglykol, parfém, benzoát sodný, sorbát draselný>

0

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Kondicionér

Parametry

Objem (ml):
250
Značka:
SUPER BENO
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.