Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Super Beno přírodní šampon York 300 ml

Značka: SUPER BENO
58322
110 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 28 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Přírodní suroviny a vhodné vlastnosti

Produkt je vyroben z přírodních a rostlinných surovin. Díky svým vlastnostem má příznivý vliv na srst a kůži psa. Přírodní šampon Super Beno York zajišťuje správnou hydrataci a pomáhá řešit problém suché pokožky. Přípravek je výjimečně jemný a má vlastnosti, jako je ochrana a posílení srsti vašeho domácího mazlíčka. Neobsahuje silikony ani parabeny. Je ideální volbou pro časté mytí psů. Šampon je založen na receptuře vhodné pro specifické požadavky plemene jorkšír a především pro ně je výrobek určen.

Složení:

aqwa, sodium cocoamphoacetate, cocamidopropyl betaine, glicerine, sodium alginate, betaine, polyglyceryl-4 laurate/sebacate and polyglyceryl-6 caprylate/caprate, hydrolized oats, aloe vera, pafrum, citric acid
Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Na dlouhou srst

Parametry

Objem (ml):
300
Značka:
SUPER BENO
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.