Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SUPER BENO přírodní šampon časté mytí 300 ml

Značka: SUPER BENO
58316
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Extrakt ze zeleného čaje působí protizánětlivě a posiluje srst psa, zabraňuje vypadávání srsti

SUPER BENO Přírodní šampon na časté mytí 300ml Hledáte přírodní, jemný a účinný šampon pro vašeho psa? SUPER BENO je perfektní volbou pro psy, kteří vyžadují časté koupání. Díky pečlivě vybraným složkám tento šampon nejen důkladně čistí srst, ale také zabraňuje podráždění kůže a vypadávání srsti. Extrakt ze zeleného čaje působí protizánětlivě a posiluje srst psa a zabraňuje jejímu vypadávání. Glycerin naopak srst intenzivně hydratuje a dodává jí zdravý a lesklý vzhled. Šampon je tak jemný, že jej lze použít i při častém mytí psa. SUPER BENO Natural Shampoo Časté mytí 300ml je součástí řady přírodních šamponů, která byla vytvořena s ohledem na naše čtyřnohé přátele a ochranu životního prostředí. Všechny přísady pocházejí z přírodních a rostlinných surovin, což zaručuje jejich bezpečnost pro psy i životní prostředí. ZPŮSOB POUŽITÍ: Navlhčete srst psa vodou. Naneste malé množství šamponu na srst psa, masírujte, dokud se nedosáhne pěny. Nechte působit 1-2 minuty a poté důkladně opláchněte vodou. V případě potřeby opakujte. Šampon lze použít i na vodní lázeň přidáním dvou polévkových lžic přípravku do 5 l vody. Poznámka: Chraňte oči psa. Před použitím protřepejte. Skladujte při pokojové teplotě. Drž se dál od dětí. Produkt je určen pro zvířata.

Složení:

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
300
Značka:
SUPER BENO
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.