Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SUPER BENO kondicionér pro štěněcí srst Professional 250 ml

Značka: SUPER BENO
39527
128 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 32 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
SUPER BENO PROFESIONAL PUPPY CONDITIONER 250ML

Chcete svému pejskovi poskytnout správnou péči a zdravý růst srsti? Super Beno Professional Puppy Conditioner je produkt, který potřebujete! Tento profesionální kondicionér byl speciálně vyvinut pro péči o jemnou srst štěňat. Díky svému bohatému složení, ve kterém najdete m.j. panthenol, kondicionér zklidňuje podráždění a regeneruje epidermis. Fruktóza a urea zajišťují správnou hydrataci pokožky a vlasů a proteinový hydrolyzát zabraňuje statické elektřině. Kondicionér Super Beno Professional má pH neutrální pro zvířata, což znamená, že je bezpečný a nedráždí pokožku. Při pravidelném používání tohoto produktu bude mít vaše štěně zdravou a lesklou srst. Složení: voda, cetearylalkohol, panthenol, extrakt z Fucus Vesiculosus, extrakt z Fucus Serratus, benzoát sodný, sorbát draselný, fruktóza, močovina, laktát sodný, chlorid sodný, hydrolyzovaný pšeničný protein, hydrolyzovaný sójový protein, parfém.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Kondicionér

Parametry

Objem (ml):
250
Značka:
SUPER BENO

Určení

Určení:
Pro štěňata
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.