Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Super Benek Standard Line Citrus Freshness stelivo pro kočky s vůní citronu 10 l

Značka: BENEK
48230
253 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 63 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Citrusová svěžest

Bezprašné minerální stelivo pro kočky s citronovou vůní. Bentonitová podestýlka účinně pohlcuje tekutiny z podestýlky a nepříjemné pachy.

Výrobek je navíc obohacen o vonnou kompozici, která byla použita pomocí technologie perzistentní vůně. Díky tomu v prostředí toalety dlouho převládá příjemná a svěží vůně citrusových plodů. Složení vůně je pro kočky příjemné.

Granule po nasáknutí podestýlkou vytvářejí kompaktní hrudky, které umožňují snadnější udržování čistoty podestýlky, takže z podestýlky lze odstranit pouze znečištěné části granulí, aniž by bylo nutné vyměňovat celý substrát.

Poznámka

Výrobek by se neměl likvidovat hygienickými prostředky.

Návod k použití:

Kočičí záchod naplňte vrstvou steliva o tloušťce cca 5 cm, záleží na velikosti kočky. Použitá část štěrku by měla být odstraněna a zároveň nedostatky doplněny čerstvým substrátem
Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Bentonitový

Parametry

Možnost spláchnutí do WC:
Ne
Objem (ml):
10000
Značka:
BENEK
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.