Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SmartBones hovězí maso střední 2 ks pamlsek pro psy bez přídavku kůže 2 ks

Značka: SMART BONES
61253
118 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 30 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravá svačina pro psy

- S chutným, skutečným kuřecím masem a zeleninou

- Obohacená o vitamíny a minerály

- Snadno stravitelné, extrémně nízký obsah tuku

- Bez pšenice

- Není vyrobeno z kůže

- Proces žvýkání pomáhá udržovat vaše zuby zdravé

- Různé příchutě a formy

- Správná velikost pamlsku pro jakoukoli velikost zvířat, od malých po velká plemena Smart Bones Beef Medium je určeno pro středně velkého psa

SmartBones® Hovězí kosti bez přídavku kůže (bez surové kůže) obsahují podmanivou kombinaci zeleniny s vůní hovězího masa ve vnější vrstvě a kuřecího masa uvnitř. Tyto žvýkací pamlsky pro středně velké psy mají velmi nízký obsah tuku (0,5 %) a jsou snadno stravitelné.

SmartBones® Beef Bones jsou chutné žvýkací kosti s lahodnou zeleninou a hovězím aroma, bez přídavku kůže (bez surové kůže). Velikost Medium je vhodná pro středně velké psy. Dvojitá vrstva kostí zajišťuje požitek ze žvýkání - nejprve vnější vrstva lahodné zeleniny s vůní hovězího masa, poté vnitřní naplněná kuřecím masem. Kosti jsou obohaceny o vitamíny a minerály a jeho největším přínosem je snadná stravitelnost a velmi nízký obsah tuku (0,5 %).

Když pamlsek žvýkáte, přirozený proces obrušování čistí vaše zuby a udržuje je zdravé. SmartBones® Beef Bones ve verzi Medium jsou určeny pro středně velké psy a jsou perfektní svačinou mezi jídly. Psi tuto pochoutku naprosto milují.

Podávejte 1 pamlsek denně (max. 10 % denního kalorického příjmu vašeho psa). Vyberte žvýkací hračku o něco větší, než je ústa vašeho mazlíčka.

Složení:

produkty rostlinného původu, maso a živočišné produkty (včetně kuřecích prsou 6,8 % a hovězího 1,8 %), různé cukry, zelenina (4,5 % sušený hrášek, mrkev a sladké brambory), minerály.

Analytické složky:

Bílkoviny 16 %, obsah tuku 0,5 %, hrubá vláknina 0,3 %, hrubý popel 2 %

Přísady: (/kg): Vitamíny: vitamín E 133 mg, Stopové prvky: železo (heptahydrát síranu železnatého) 43 mg, zinek (heptahydrát síranu zinečnatého) 49 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého) 70 mg.

Jaké jsou výhody bez kůže v pamlscích?

Pochoutky SmartBones® neobsahují kůži, takže jsou snadno stravitelné a mají nízký obsah tuku. Jsou také obohaceny o vitamíny a minerály. Psi tuto pochoutku naprosto milují.

Jak uchovávat pamlsky SmartBones®?

Po otevření obal znovu uzavřete nebo skladujte ve vzduchotěsné nádobě, aby pamlsky nevyschly a nedrolily se.

Kolik pamlsků SmartBones® může můj pes sníst denně?

To závisí na velikosti, váze a aktivitě vašeho psa. Pamlsky by neměly překročit 10 % denního kalorického příjmu vašeho psa. Vyberte si pamlsek o něco větší, než je tlama vašeho mazlíčka. Vždy dohlížejte na svého psa, když žvýká, zvláště pokud je známo, že své pamlsky polyká vcelku. Poskytněte mu dostatek čerstvé pitné vody a zlikvidujte všechny zbývající kousky nebo úlomky. Výrobek je určen pouze k periodickému nebo doplňkovému krmení. Navštěvujte pravidelně svého veterináře a diskutujte o denních kalorických potřebách vašeho psa na základě velikosti, plemene, věku a úrovně aktivity.

Proč je žvýkání pro psa důležité?

Žvýkání je pro psy základní, zdravá a příjemná činnost. Pamlsky pro psy pomáhají udržovat zuby čisté, posilují čelisti a stimulují mysl, zabraňují nudě. Pamlsky SmartBones® pomáhají uspokojit přirozený žvýkací instinkt vašeho psa.
Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Kraj pochodzenia:
Tetra, Niemcy

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.158
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
SMART BONES

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
16
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
0.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.