Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Smart Bones Chicken Sticks 10 szt. - pamlsky pro psy 10ks.

Značka: SMART BONES
66253
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zdravá svačinka pro vašeho psa


- S chutným, skutečným kuřecím masem a zeleninou

- Obohacený o vitamíny a minerály

- Lehce stravitelné, s extrémně nízkým obsahem tuku

- Žádná pšenice

- Nejsou vyrobeny z kůže

- Proces žvýkání pomáhá udržovat zdravé zuby

- Různé příchutě a formy

- Pamlsky správné velikosti pro domácí mazlíčky všech velikostí, od malých po velká plemena

U našich klasických lahůdek je vnější vrstva, která neobsahuje kůru, ze zdravé zeleniny, zatímco vnitřní vrstva se skládá z lahodného kuřete.
Kuřecí prsty Smart Bones jsou určeny pro každého psa.
Chutné kuřecí prsty bez kůže (bez syrové kůže) jsou kombinací dvou vrstev, vnitřní vrstvy lahodného kuřecího masa a vnější vrstvy zeleniny. Tyto žvýkací pamlsky jsou vysoce stravitelné a mají velmi nízký obsah tuku (0,5 %).

SmartBones® Chicken Fingers jsou lahodné kuřecí prsty bez kůže (bez surové kůže). Jsou vhodné pro psy všech velikostí. Dvojitá vrstva hůlek zajišťuje požitek ze žvýkání - nejprve lahodnou zeleninu a poté vnitřek pochoutky plněné masem. Tyčinky jsou obohaceny o vitamíny a minerály a jejich největší předností je, že jsou lehce stravitelné a mají velmi nízký obsah tuku. Když žvýkáte pamlsek, dochází k přirozenému procesu skřípání zubů, což pomáhá udržovat je zdravé.Kuřecí prsty SmartBones® jsou perfektní svačina mezi jídly. Psi prostě milují chutnou kombinaci kuřecího masa a zeleniny.

Podávejte 1 pamlsek denně (max. 10 % denní potřeby kalorií psa). Vyberte si pamlsek o něco větší, než je tlama vašeho mazlíčka.

Hmotnost: 200 g

Ingredience:
Složení: Rostlinné produkty, maso a živočišné produkty (včetně kuřecích prsou 8,5 %), různé cukry, zelenina (4,5 % sušený hrášek, mrkev a batáty), minerální látky.

Analytické složky: - mléko a mléčné výrobky:
Bílkoviny 14 %, tuk 0,5 %, hrubá vláknina 0,2 %, hrubý popel 2,5 %.

Další látky: (/kg) Vitamíny: vitamín E 133 mg, stopové prvky: železo (heptahydrát síranu železnatého (II)). 43 mg, zinek (heptahydrát síranu zinečnatého) 49 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého) 70 mg.

Jaké jsou výhody pamlsků bez kůže?
Pamlsky SmartBones® neobsahují kůži, jsou lehce stravitelné a obsahují málo tuku. Jsou také obohaceny o vitamíny a minerály. Psi tyto pamlsky prostě milují.

Jak uchovávat pamlsky SmartBones®?
Po otevření znovu uzavřete nebo uložte do vzduchotěsné nádoby, aby pamlsky nevyschly a nerozpadly se.

Kolik pamlsků SmartBones® může můj pes sníst za den?
To závisí na velikosti, váze a úrovni aktivity psa. Pamlsky by neměly překročit 10 % denního kalorického příjmu vašeho psa. zvolte pamlsek o něco větší, než je velikost tlamy vašeho psa. Při žvýkání na psa vždy dohlížejte, zvláště pokud polyká pamlsky celé. Poskytněte mu dostatek čerstvé pitné vody a odstraňte všechny zbývající kousky nebo nečistoty. Výrobek je určen pouze pro příležitostné nebo doplňkové krmení. Navštěvujte pravidelně svého veterináře a prodiskutujte denní kalorické potřeby vašeho psa na základě jeho velikosti, plemene, věku a úrovně aktivity.

Proč je žvýkání pro vašeho psa důležité?
Žvýkání je pro psy základní, zdravá a příjemná činnost. Pamlsky pro psy pomáhají udržovat zuby čisté, posilují čelisti a stimulují mysl, aby se zabránilo nudě. Pamlsky SmartBones® pomáhají uspokojit přirozený žvýkací instinkt vašeho psa.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SMART BONES

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
14
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
0.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.