Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE tréninkové pamlsky se pštrosím masem a vanilkou 300 g

57412
89 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 22 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přírodní tréninkové pamlsky pro psy.

JEDNODUCHO Z PŘÍRODY Tréninkové pamlsky se pštrosím masem a vanilkou 300 g. Tréninkové pamlsky se pštrosím masem a vanilkou 300 g pro psy všech plemen a věkových kategorií. Pečeme v troubě podle tradiční receptury. Pamlsky byly speciálně vyvinuty a přizpůsobeny k provádění školení za jejich účasti. Nejsou mastné, takže nešpiní ruce, oblečení ani tašky. Mohou být uloženy bez dodatečné ochrany. Díky speciálnímu složení se nedrolí a nezanechávají žádné stopy. Jejich tvar a velikost umožňuje jednorázové podání psovi. To je velmi důležitá vlastnost tréninkových pamlsků. Aby si pes spojil splněný úkol a odměnu za něj, musí být odměna malá a snadno stravitelná a rychle vytažená. Malý pamlsek také psa příliš rychle nezasytí a neztratí zájem o výcvik a samotnou odměnu. Tréninkové pamlsky by měly poskytovat kompletní bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny pro podporu a regeneraci organismu psa. Nejdůležitější jsou zde Omega-3 a -6 kyseliny, které přispívají k práci mozku, paměti a pomáhají psům dosáhnout úspěchu. Tréninkové svačinky Simply from Nature obsahují pouze přírodní suroviny, vybrané z hlediska nutričních a chuťových hodnot. Suché a malé občerstvení jsou ideální na jeden čas. Pštros a vanilka v lahůdkách tvoří velmi chutnou kombinaci. Chuť má krásnou vůni a vůni. Brambory ve složení zajistí udržení dané formy pochoutky. Jsou také plné vitamínů B a C a poskytují vlákninu a sacharidy. Pštrosí maso se vyznačuje nízkým alergenním faktorem, je plné železa a nenasycených mastných kyselin, které urychlují učení a posilují organismus psa. Pštros má nízký obsah kalorií a tuku, takže může být zpestřením jídelníčku psů náchylných k přibírání na váze. Doporučení pro krmení vašeho psa: Výcvikové pamlsky jsou doplňkem každodenní stravy vašeho psa. Měly by být zahrnuty do celkové denní energetické bilance psa a jejich podíl by neměl přesáhnout 10 %. Podávejte jeden po druhém ihned po každém správně dokončeném úkolu. Pochvalu můžete posílit různými vychytávkami, jako je klikr, kotouče, terč nebo píšťalka. Vzhledem k přirozenému výrobnímu procesu se vzhled jednotlivých šarží výrobků může lišit.

Složení:

Brambory: 60 % pštrosí maso: 15 % rostlinné produkty: 15 % oleje a tuky: 5 % senzorické přísady: vanilkové aroma 5 % Obsah: Hrubý protein: 15,2 % hrubý tuk: 6,9 % hrubé vlákniny: 1,9 % hrubého popela: 2,9 %

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
15.2
Druh bílkovin:
Pštros
Tuky (%):
6.9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.