Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE tréninkové pamlsky s kachním masem a banány 300 g

64485
89 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 22 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pamlsky pro psy všech plemen a věků

Cvičné pamlsky Simple from Nature s kachním masem a banány jsou vynikající volbou pro psy všech plemen a věkových kategorií. Pečou se v troubě podle tradiční receptury, díky čemuž si zachovávají přirozenou chuť a vůni. Pamlsky byly speciálně vyvinuty pro použití při výcviku psů, aby odměna za vykonanou práci byla rychlá a snadná. Tréninkové pamlsky Simply from Nature jsou lehce stravitelné a jemné a zároveň bohaté na plnohodnotné bílkoviny živočišného původu a nenasycené mastné kyseliny, které podporují organismus psa po zátěži. Pochoutky obsahují také Omega kyseliny, které posilují nervový systém a mozkové funkce, podporují paměť a učení. Složení tréninkových pochoutek jsou brambory, kachní a kuřecí maso, jablka, hrušky, červená řepa, banánová mouka a aroma. Svačiny Simply from Nature neobsahují konzervanty ani umělá barviva a díky speciální receptuře se nedrolí a nezanechávají žádné stopy. Tréninkové pamlsky s kachním masem a banány jsou perfektní odměnou pro psy, kteří vyžadují motivaci při tréninku. Díky své chuti a vůni upoutají pozornost každého psa a jejich malá velikost umožňuje jejich rychlé podávání a konzumaci. Doporučení pro krmení vašeho psa: Výcvikové pamlsky jsou doplňkem každodenní stravy vašeho psa. Měly by být zahrnuty do celkové denní energetické bilance psa a jejich podíl by neměl přesáhnout 10 %. Podávejte jeden po druhém ihned po každém správně dokončeném úkolu. Pochvalu můžete posílit různými vychytávkami, jako je klikr, kotouče, terč nebo píšťalka. Vzhledem k přirozenému výrobnímu procesu se vzhled jednotlivých šarží výrobků může lišit.

Složení:

Brambory 49%, kachní maso 21%, kuřecí maso 10%, jablka 5%, hrušky 5%, červená řepa 5%, banánová mouka a aroma 5% Rozbor tréninkových svačin s kachnou : Hrubý protein: 39,5 %, Hrubý tuk: 12,6 %, Hrubý popel: 5,4 %, Hrubá vláknina: 3,2 %

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
39.5
Druh bílkovin:
Kachna
Tuky (%):
12.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.