Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE tréninkové pamlsky s hovězím masem a švestkou 300 g

64484
89 

Odesíláme do 72 hodin

Cena v bodech: 1869 bod
Zákaznické body: 22 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
JEDNODUCHO Z PŘÍRODY Tréninkové pamlsky s hovězím masem a švestkou 300 G

Hledáte perfektní tréninkové pamlsky pro svého psa? Pak se určitě podívejte na naše delikatesy Simply from Nature s hovězím masem a švestkou! Naše lahůdky, pečené podle tradiční receptury, byly speciálně vyvinuty a přizpůsobeny tak, aby s nimi bylo možné trénovat. Nejsou mastné, nešpiní ruce, oblečení ani tašky a jejich tvar a velikost umožňují jednorázové podání psovi. Jsou ideální pro učení i jako tréninková pomůcka. Kombinace hovězího masa a švestek psům chutná a jejich majitelům velmi aromatická! Hovězí maso je bohatým zdrojem železa a vitamínů rozpustných v tucích, zatímco ovoce a zelenina poskytují přírodní vitamíny a antioxidanty. Batáty jsou jednou z nejchutnějších a nejcennějších trvalek, sušené švestky upravují trávení. Naše lahůdky obsahují pouze přírodní suroviny, vybrané z hlediska nutričních a chuťových hodnot. Tradiční metoda pečení umožňuje zachovat nutriční hodnotu produktu a nedostatek konzervačních látek, barviv a příchutí je činí bezpečnými pro psy.

Složení:

Hovězí maso 45 %, batáty 27 %, dýně 8 %, červená řepa 8 %, celer 5 %, sušené švestky 5 %, rostlinný olej 2 % Analýza tréninkových pochoutek z hovězího masa: Hrubý protein: 28,8 %, hrubý tuk: 12,2 %, hrubý popel: 5,6 %, hrubá vláknina: 3,7 %

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca
Kraj pochodzenia:
Best4Pets, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
28.8
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Tuky (%):
12.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.