Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE přírodní doutníky z kančího masa 3 ks

56196
69 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 17 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné pamlsky v podobě jemných doutníků pro psy

JEDNODUCHO Z PŘÍRODY Přírodní doutníky z divočáka 3 ks jsou chutné pamlsky v podobě jemných doutníků pro psy. Vyrobeny z 98 % z masa divočáka, s přídavkem kolagenu ze střev, pomáhají udržovat správný tvar pochoutky. Doutníky mají jednoduchý tvar a jsou podrobeny minimální tepelné úpravě, díky čemuž jsou extrémně jemné, bohaté na cenné aminokyseliny a tuk. Výrobek neobsahuje další plniva, díky čemuž je ideálním doplňkem stravy pro psy s alergiemi. Doutníky jsou monoproteinové a bez obilovin a také neobsahují žádný cukr, umělá aromata ani konzervační látky. Maso z divočáka, které je hlavní složkou pochoutky, je bohaté na živiny. Vysoký obsah intramuskulárního tuku zvyšuje chuťový vjem a výrazně zlepšuje chutnost produktu. Dobrý profil nenasycených mastných kyselin a vysoký obsah bílkovin v pamlscích z nich činí zdravý doplněk každodenní stravy psa. Kolagenové střevo je přírodní produkt, plně stravitelný. Umožňuje zachovat pochoutku v dané podobě a navíc psům chutná. Proces sušení, tedy odpařování vody z produktu, zajišťuje kondenzaci živin. Doutníky lze podávat celé jako skvělý doplněk psího jídelníčku a zdravý pamlsek. Lze je také celkem snadno rozdělit na menší kousky a zacházet s nimi jako s výplní do hraček nebo čichovou podložkou nebo jako tréninkové pamlsky. Textura hrubě nakrájeného a sušeného masa je pro psy mimořádně chutná a zajímavá. Každá pochoutka měří 14 cm x 21 mm.

Složení:

98 % maso z divočáka, 2 % kolagenové střevo (může obsahovat stopy hovězího masa) Rozbor: Hrubý protein: 25,8 %, hrubý tuk: 31,2 %, hrubý popel: 4,25 %, surová vláknina: 6 %

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca
Kraj pochodzenia:
Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
25.8
Druh bílkovin:
Divoké prase
Tuky (%):
31.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.