Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE přírodní doutníky s koňským masem 3 ks

64480
69 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 17 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ručně vyrobené, malé a nemastné

Svačinky pro psy s 98 % koňského masa v kolagenovém střívku

Pamlsky pro psy z koňského masa v kolagenovém střívku jsou ideální nabídkou pro každého psa. Skládají se ze dvou složek – nahrubo nakrájeného masa a kolagenu, díky kterému jsou jemné a aromatické. Prošly pouze procesem sušení, který jim umožňuje zachovat maximální obsah živin, jako jsou živočišné bílkoviny a tuky. Pamlsky neobsahují žádné konzervanty, barviva ani umělá aromata, díky čemuž jsou lehce stravitelné a vhodné i pro alergiky. Čisté maso povzbuzuje psa, aby to zkusil, a nedostatek plniv – jako jsou obiloviny nebo cukry – z něj dělá zdravou a hodnotnou pochoutku. Pamlsky z koňského masa pro psy jsou ideální pro psy všech věkových kategorií a plemen. Koňské maso obsahuje kompletní bílkovinu s nízkým alergenním potenciálem a mnoho vitamínů a minerálů, které podporují nervový systém psa, kosti a klouby. Díky nízkému kalorickému obsahu jsou pamlsky vhodné i pro psy se sklonem k tloustnutí. Kolagenové střevo, ve kterém je maso zabaleno, je přírodní produkt, plně stravitelný a pro psy chutný. Pamlsky jsou monoproteinové, což znamená, že obsahují pouze jeden druh živočišných bílkovin, což umožňuje jejich podávání i psům s alergiemi a intolerancí na jiné druhy masa. Pamlsky pro psy z koňského masa v kolagenovém střívku jsou ideálním pamlskem pro psy. Díky jejich kompaktní, ale křehké struktuře je lze psům podávat vcelku - ke žvýkání a žvýkání - nebo je lze snadno rozdělit na menší kousky. Lze je použít jako náplň do čichové podložky, interaktivní hračky nebo jako tréninkové pamlsky.

Složení:

98 % koňského masa 2% kolagenové střevo Analýza: Hrubý protein: 56,7 % hrubý tuk: 13,96 % surový popel: 4,7 % hrubá vláknina: 1,2 %

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
56.7
Druh bílkovin:
Koňské maso
Tuky (%):
13.9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.