Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE přírodní doutníky MIX příchutí 3 ks

56197
69 

Odesíláme do 72 hodin

Cena v bodech: 1449 bod
Zákaznické body: 17 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pamlsky pro psy

Směs pamlsků v podobě jemných doutníků pro psy je skvělou volbou pro majitele psů, kteří hledají 100% přírodní pamlsky. Tyto lahůdky jsou vyrobeny z 98 % z kachny, hovězího, jelena nebo divočáka a umístěny v kolagenovém střívku. Hlavní složkou doutníků je nahrubo nasekané maso, které prošlo pouze procesem sušení. Tento jednoduchý proces sušení zkondenzoval živiny, díky čemuž jsou pamlsky bohaté na cenné aminokyseliny a tuky. Pamlsky neobsahují žádná další plniva ani obilniny a neobsahují cukr, který pozitivně ovlivňuje trávicí procesy a minerální hospodářství psího organismu. Doutníky jsou ideálním zpestřením jídelníčku psích alergiků díky tomu, že mají jediný zdroj bílkovin živočišného původu. Lze je podávat vcelku, jako zdravou pochoutku, nebo je nalámat na menší kousky a upravit jako výplň do hraček či čichovou podložku nebo jako tréninkové pamlsky. Textura hrubě nakrájeného a sušeného masa je pro většinu psů mimořádně chutná a zajímavá, což je dáno jejich biologickou adaptací a masožravým pudem. Velikost jednoho doutníku byla přizpůsobena kapacitě čelistí psů od malých po velká plemena, díky čemuž jsou tyto pamlsky ideální pro každého psa.

Složení:

98 % maso z divočáka, 2 % kolagenové střevo (může obsahovat stopy hovězího masa) Rozbor: Hrubý protein: 71 %, hrubý tuk: 29 %, Hrubý popel: 4,2 %, Hrubá vláknina: 6 % S hovězím: Složení: 98 % hovězí maso, 2 % kolagen Střevní analýza: Hrubý protein: 72 %, Hrubý tuk: 4 %, Hrubý popel: 4,2 %, Hrubá vláknina: 6 % S jelenem: Složení: 98 % Jelení maso, 2 % Kolagen Střevní test: Hrubý protein: 72 %, Hrubý tuk: 11 %, Hrubý popel: 2,2 %, Hrubá vláknina: 8 %

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca
Kraj pochodzenia:
Best4Pets, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.