Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE Pečené krmivo s jelením masem + jelení pamlsky

20000294
295 
Doporučená cena: 328 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 74 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Reklamní sady z přírody

1,2 kg sušeného krmiva pro zvěřinu + 7 jeleních doutníků

Kompletní bezobilné a bezlepkové krmivo pro psy všech plemen a věkových kategorií.


Pečivo v troubě je novinkou na trhu s krmivy pro psy. Vynikající složení a moderní technologie zajišťují zachování většiny nutričních vlastností použitých složek. Složení je přizpůsobeno biologickým potřebám organismu psa na dané složky. Maso poskytuje dostatek kvalitních bílkovin a hrubého tuku pro zajištění zdravého růstu a vývoje psů. Hlavní složkou tohoto produktu je maso ve dvou podobách – čerstvé a sušené. Další přísady, jako je čerstvé ovoce, zelenina a bylinky, doplňují recepturu o přírodní vitamíny. Zlepšují také chuťové a pachové vlastnosti krmiva. Nízkotepelné zpracování produktu zachovává většinu živin v potravinách. Největší výhodou této metody je, že nevyžaduje proces vytlačování, který ničí většinu výhod použitých ingrediencí, včetně chuti a vůně. U potravin pečených v troubě tedy není potřeba pelety následně dochucovat.

V krmivu nejsou použity žádné vedlejší produkty živočišného původu, pouze nejcennější svaly, které pes nejsnáze vstřebá a vstřebá. Krmivo je zcela bez obilovin. Jediným zdrojem sacharidů je zelenina jako celer a červená řepa. To zajišťuje dlouhotrvající pocit plnosti, aniž by došlo k prudkému nárůstu hladiny cukru v krvi, čímž se minimalizuje riziko, že váš pes získá nadváhu nebo nebude schopen ovládat svou chuť k jídlu. Toto krmivo je vhodné pro citlivá zvířata se zažívacími problémy, alergiemi a různými potravinovými intolerancemi. Bezlepkové receptury neobsahují žádnou mouku, strouhanku ani jiné pečivo, které by mohlo zatěžovat žaludek vašeho psa.


surovina:
Složení: čerstvá zvěřina (svalovina) 42 %, sušená zvěřina (svalovina) 23 %, sušený celer 12 %, sušená červená řepa 6 %, petržel, sušená dýně, sušená vejce, jablka, hrušky, mrkev, rozmarýn, lněný olej, extrakt z juky Schidiger , fenykl, řepné řízky 2 %, rýžové klíčky, mletá semena ostropestřce 1 %.

analyzovat:

Hrubý protein: hrubý tuk: 10,6 %, hrubý popel: 5 %, hrubá vláknina: 5 %: 1,37 %

Přídavky na 1 kg:

Vitamin A: 12 000 IU, Vitamin D3: 1 340 IU, Vitamin E: 241 mg, Vitamin C: 175 mg, Vitamin B1: Vitamin B12: 53 mcg, Biotin: 252 mcg, Kyselina listová: 0,52 mg, Niacin: 26 mg, Pantothenic kyselina: 9,5 mg, Cholin: 1 560 mg, Měď: 12,4 mg, Železo: 253 mg, Mangan: 59 mg, Zinek: 141 mg.


Krmný návod:

Denní dávka: 1 kg:
Dávkování: 2kg 45g 30kg 380g
5kg 100g 35kg 420g
7kg 120g 40kg 460g
10kg 160g 45kg 510g
15 kg 220 g 50 kg 545 g
20 kg 280 g 60 kg 630 g
25 kg 320 g 70 kg 710 g
Výše uvedené velikosti porcí jsou přibližné. Úpravy by měly být prováděny na individuálním základě psa, zvýšením nebo snížením až o 15 %, s ohledem na věk, kondici, aktivitu a trendy přírůstku hmotnosti každého psa.
Při přechodu na nové krmivo by mělo být přechodné období 5 až 10 dní. Tím se minimalizuje riziko zažívacích problémů.
Doporučuje se každý den vyčistit misku a nedojedené jídlo nahradit novým. Zajistěte psům čerstvou pitnou vodu.


Nabídněte svému psovi pamlsek v podobě luxusního doutníku. Vyrobeno z až 98 % zvěřiny a potaženo kolagenem.
Hlavní složkou doutníku je nahrubo nasekané maso, které prošlo pouze procesem sušení. Díky jednoduché formě a malé tepelné úpravě je produkt extrémně rafinovaný a bohatý na cenné aminokyseliny a tuky. Tyto svačiny neobsahují žádná další plniva. Vzhledem k tomu, že doutníky jsou jediným zdrojem živočišných bílkovin, jsou doutníky ideálním doplňkem stravy pro psy s alergií. Bez obilovin a cukru má pozitivní vliv na trávení a minerální rovnováhu těla.

Zvěřina má relativně málo tuku. Je dobrým zdrojem kompletních živočišných bílkovin a železa. Vzhledem k jedlému kolagenovému obalu je tento produkt křehký. Kolagen, protein, který vytváří pojivovou tkáň, je zodpovědný za normální fungování kosterního systému. Zpomaluje proces stárnutí a pomáhá udržovat srst v dobré kondici. Collagen Gut je přírodní, plně stravitelný produkt. Udržuje vás v dané formě a chutná skvěle i psům.

Proces sušení, odpařování vody v produktu, zajišťuje koncentraci živin. Doutníky lze podávat celé a jsou skvělým doplňkem stravy vašeho psa a zdravou pochoutkou. Přitom se dají poměrně snadno rozložit na menší kousky a použít jako výplň do hraček nebo čichací podložky nebo jako tréninkové pamlsky. Vzhledem k jejich biologickým adaptacím a masožravým instinktům je textura hrubě nakrájeného a sušeného masa pro většinu psů obzvláště chutná a zajímavá.

Velikost každého doutníku byla přizpůsobena kapacitě čelistí malých až velkých plemen psů.


surovina:
Složení: 98% zvěřina, 2% kolagen klobása.

analyzovat:
Hrubý protein: hrubý tuk: 30 %, hrubý popel: 2,2 %, hrubá vláknina: 8 %.

Krmný návod:
Konzumujte tento produkt jako svačinu. Jedná se o doplňkové krmivo a nemělo by být používáno jako základ stravy vašeho psa. Podíl svačin by neměl překročit 10 % z celkového denního kalorického příjmu. Dá se jíst mezi hlavními jídly jako odměna, motivace nebo jako zpestření jídelníčku.
Zajistěte psům čerstvou vodu.
Skladujte na suchém, chladném místě, vzduchotěsně.



Vzhledem k přirozeným výrobním procesům se mohou jednotlivé šarže vzhledově lišit.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma weterynaryjna
Kraj pochodzenia:
Best4Pets, Polska

Parametry

Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.