Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE pečené krmivo s hovězím masem 1,2 kg

56207
199 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 50 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo pro psy

Hovězí maso pečené v troubě je kompletní, bezobilné a bezlepkové krmivo s hovězím masem pro psy všech plemen a věkových kategorií. Jedná se o výrobek pečený v peci podle tradiční receptury zajišťující zachování většiny nutričních vlastností použitých surovin.

Hlavní složkou produktu je maso ve dvou podobách – čerstvé a sušené. Další přísady, jako je čerstvé ovoce, zelenina a bylinky, doplňují recepturu o přírodní vitamíny a také zlepšují chuť a vůni jídla. Neobsahuje cukr, sóju, kukuřici, kostní moučku ani MSM.

Krmivo je zcela bez obilovin. Právě batáty a další zelenina, jako je dýně, jsou zdrojem sacharidů a zároveň draslíku a sodíku, aniž by měly vysoký glykemický index. Díky tomu krmivo poskytuje pocit sytosti na delší dobu a minimalizuje riziko nadměrného přibírání na váze u psů a jejich nespoutanou chuť k jídlu.

Složení:

čerstvé hovězí maso (svalovina) 42 %, sušené hovězí maso (svalovina) 23 %, sušené batáty 12 %, sušená dýně 6 %, petržel, vejce v prášku, jablka, hrušky, mrkev, rozmarýn, lněný olej, extrakt z juky Schidigera, fenykl, řepná dužina 2 %, rýžové klíčky, mletá semena ostropestřce 1 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
1.36
Tuky (%):
12.7
Vápník (%):
1.65
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.