Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE Koza s bramborem mokré krmivo pro psy všech věkových kategorií 400 g

65321
65 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo

Mokré krmivo pro psy Simple from Nature s kozím masem a bramborami je kompletní krmivo pro psy všech věkových kategorií a plemen.
Vyznačuje se optimální stravitelností díky jednoduché, bezlepková a bezobilná receptura obsahující pouze ty nejkvalitnější suroviny.
Všechny prvky jídla jsou podrobeny mírné tepelné úpravě, aby byly zachovány jejich nutriční hodnoty, chuť a vůně.

Krmivo s kozou a bramborami obsahuje mimořádně výživné kozí maso, které je bohatým zdrojem vitamínu C, B, minerálů jako vápník, fosfor, sodík, zinek a měď a také železo.
Kozí maso posiluje imunitní a nervový systém psa a také pomáhá udržovat silné kosti a srst.
Brambory jsou zeleninovým doplňkem, poskytují hořčík, draslík a vlákninu a jejich vysoký obsah vitamínu C posiluje imunitu.
K jídlu patří také čerstvá mrkev a petržel, které působí jako zdroj vitaminu C a chrání močové cesty.

Mokré krmivo Simple from Nature s kozou a bramborami má relativně nízký obsah tuku a kalorií, díky tomu jej lze použít jako základní nebo doplňkové jídlo v každodenní stravě psa.
Jeho vysoká stravitelnost se promítá do nižší spotřeby ve srovnání s krmivy s plnidly a vyvážená masová receptura psa rychleji zasytí a udrží. účinek déle.

Simply from Nature je potravina bez přídavku konzervantů, barviv a umělých aromat, vyrobená z vysoce kvalitních přírodních surovin, které jsou podávány v poměru, který zajišťuje optimální nutriční hodnoty pro Pes.

Složení:

50 % koza (včetně: 50 % svalovina, 50 % vnitřnosti), 25 % brambory, 23 % čerstvá mrkev, 2 % petržel Analytické složení vlhkého krmiva s kozou a bramborami: Hrubý protein: 7,4 %, hrubý tuk: 4,2 %, hrubý popel: 1,5 %, hrubá vláknina: 0,9 %, vlhkost: 84,1 %, vápník: 0,94 g/kg, fosfor: 0,76 g/kg Energetická hodnota: 77,19 kcal/100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Krmiva
Kraj pochodzenia:
Best4Pets, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
7.4
Druh bílkovin:
Kozí maso
Metabolická energie (%):
771.9
Fosfor (%):
0.76
Tuky (%):
4.2
Vápník (%):
0.94
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.