Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE konzerva pro psy bažant s mrkví 12 x 400 g + SIMPLY FROM NATURE Jehněčí tréninkové pamlsky 130 g

20007460
899 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 225 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Bez obilovin, konzervantů, barviv a umělých aromat

SIMPLY FROM NATURE je krmivo pro psy na bázi bažantího masa s přídavkem zeleniny, pohanky a sušených švestek. Bez obilnin, konzervačních látek, barviv nebo umělých aromat. Ideální pro psy všech plemen a věku, zejména pro starší psy a štěňata. Kompletní a bezobilné krmivo pro psy je vynikajícím zdrojem hodnotného masa volně žijících ptáků - bažantů. Složený s ohledem na nutriční potřeby psů obsahuje velké množství masa a přídavek zeleniny a pohanky. Vyvážené složení zajišťuje optimální růst a fungování těla.

Mokré krmivo je mimořádně chutné a aromatické díky kvalitním surovinám a minimální tepelné úpravě. Bažant jako maso volně žijících ptáků je zdrojem nenasycených mastných kyselin, vitamínů skupiny B, železa a hořčíku. Pohanka, která není obilninou, ale má podobné nutriční vlastnosti, nenarušuje trávicí procesy a poskytuje antioxidanty a prospěšný aminokyselinový profil. Sušené švestky zajišťují optimální peristaltiku střev a mrkev je zdrojem vitamínu A.

Krmivo Simply from Nature je ideální pro psy, kteří dbají na zdravou a přirozenou výživu. Bez obilovin, konzervantů, barviv a umělých aromat je vynikající volbou pro náročné majitele a jejich mazlíčky.

Složení:

84 % bažantího masa (včetně: 60 % svaloviny, 17 % žaludků, 16 % srdce, 7 % kostí krku/křídel), 10 % čerstvé mrkve, 2 % pohanky, 2 % amarantu, 2 % sušených švestek

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Krmiva
Kraj pochodzenia:
Best4Pets, Polska

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
9.4
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
1096.5
Fosfor (%):
0.85
Tuky (%):
6.5
Vápník (%):
1.06
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.