Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE granule s jelením masem pro dospělé psy 1,2 kg

56208
199 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 50 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pečené v troubě

Pokud chcete, aby váš mazlíček dostával plnohodnotnou, zdravou a přirozenou potravu, pak bude pro vás SIMPLY FROM NATURE Pečené krmivo 1,2 kg perfektní volbou. Jedná se o kompletní, bezobilné a bezlepkové krmivo, určené pro psy všech plemen a věkových kategorií. Díky vhodnému složení ingrediencí, které bylo přizpůsobeno biologickým potřebám psích organismů na dané složky, již nebude krmení vašeho mazlíčka problémem.

Hlavní složkou produktu je jelení maso ve dvou formách – čerstvé a sušené, což zajišťuje vyšší obsah bílkovin (35 %) a nižší obsah tuku (10,6 %), nezbytných pro zdravý růst a vývoj psů. Jídlo bylo upečeno v troubě, což umožňuje zachovat většinu nutričních vlastností použitých ingrediencí, aniž by bylo nutné provádět proces vytlačování, který ničí mnoho výhod použitých ingrediencí, včetně chuti a vůně. Proto u potravin pečených v troubě není potřeba následné potahování granulí chuťovým potahem.

JEDNODUŠE Z PŘÍRODY Pečené krmivo pro jeleny 1,2 kg má také odpovídající obsah vitamínů a minerálů, a to díky čerstvému ​​ovoci, zelenině a bylinkám, které recepturu doplňují o přírodní vitamíny, zvýrazňují chuť a vůni pokrmu. Lněný olej poskytuje nenasycené Omega-3 mastné kyseliny a ostropestřec mariánský a juka Schidigera podporují trávení.

Krmivo je vhodné i pro citlivá zvířata se zažívacími problémy, alergiemi a různými potravinovými intolerancemi, jelikož je zcela bez obilovin. Zdrojem sacharidů je pouze zelenina jako celer a řepa. Díky tomu krmivo poskytuje déle pocit sytosti a nezpůsobuje skoky krevního cukru, což minimalizuje riziko nadměrného přibírání psů a jejich nespoutanou chuť k jídlu.

Složení:

Čerstvá zvěřina (svalovina) 42 %, sušená zvěřina (svalovina) 23 %, sušený celer 12%, sušená červená řepa 6%, petržel, sušená a mletá dýně, vaječný prášek, jablko, hruška, mrkev, rozmarýn, lněný olej, extrakt z juky Schidigera, fenykl, mrkvová dužina 2%, rýžové klíčky, mletá semena ostropestřce 1%.

Analytické složení:

Hrubý protein: 35 %, hrubý tuk: 10,6 %, hrubý popel: 5 %, hrubá vláknina: 4,8 %, vápník: 1,68 %, fosfor: 1,37 % Aditiva na kg: vitamín A: 12 000 IU, vitamín D3: 1 340 IU, vitamín E: 241 mg, vitamín C: 175 mg, vitamín B1: 4,6 mg, vitamín B2: 8,7 mg, vitamín B6: 5,1 mg, vitamín B12: 53 ug, biotin: 252 ug, kyselina listová: 0,52 mg, niacin : 26 mg, kyselina pantotenová: 9,5 mg, cholin: 1560 mg, měď: 12,4 mg, železo: 253 mg, mangan: 59 mg, zinek: 141 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Jelen
Fosfor (%):
1.37
Tuky (%):
10.6
Vápník (%):
1.68
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.