Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE Bažant s mrkví 3x 400 g konzervy pro psy

20002959
195 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 49 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vyvážené konzervy pro psy všech věkových kategorií.



Základem psího krmiva je bažantí maso s mrkví, doplněné sušenými švestkami a pohankou. Krmivo pro psy je masný výrobek ve vlastní šťávě. Nejkvalitnější suroviny a šetrná tepelná úprava zajišťují vysokou míru tolerance a stravitelnosti. Bez umělých přísad a konzervantů.



SLOŽENÍ: 84 % bažantího masa (obsahuje 60 % svalů, 17 % žaludků, 16 % srdce, 7 % krky/křídla), 10 % mrkev, 2 % pohanka, 2 % amarant, 2 % sušené švestky.



ANALYTICKÉ SLOŽENÍ: hrubý protein 9,4 %, hrubý tuk 6,5 %, hrubý popel 2,3 %, hrubá vláknina 0,7 %, vlhkost 78,5 %, vápník 1,06 g/kg, fosfor 0,85 g/kg, 109,65 kcal/100 g.



DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ: 2-6 měsíců: cca 5 % tělesné hmotnosti, od 6. měsíce věku: cca 2 % tělesné hmotnosti, senioři: dle potřeby a nad 2 % tělesné hmotnosti. Denní množství závisí na aktivitě psa. Pokud je krmivo podáváno jako doplněk, musíme snížit množství základního krmiva. Zajistěte, aby měl váš pes přístup k čerstvé vodě. Po otevření by měl být přípravek uchováván v chladničce po dobu maximálně 24 hodin. Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Krmiva
Kraj pochodzenia:
Best4Pets, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
9.4
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
1096.5
Fosfor (%):
0.85
Tuky (%):
6.5
Vápník (%):
1.06
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.