Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SHEBA Selection in Sauce mokré krmivo pro kočky v sáčcích s bílou rybou, losos, treska, tuňák 52x 85 g

Značka: SHEBA
55811
936 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 234 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
SHEBA Selection in Sauce – krmivo pro kočky v sáčcích

SHEBA Selection in Sauce je mokré krmivo pro kočky v sáčcích, které vaší kočce dodává jedinečné rybí příchutě. Sada obsahuje 13 balení po 4 sáčcích, což dává celkem 52 sáčků po 85g. Každý sáček obsahuje pečlivě připravenou směs masa a živočišných produktů s jemnou omáčkou. Kočky milují příchutě s bílou rybou, lososem, treskou a tuňákem. SHEBA Selection in Sauce je kompletní krmivo, které dodává vaší dospělé kočce základní živiny. Mokré krmivo SHEBA má mnoho výhod. Je kompletní a vyvážené pro udržení vitality a kondice vaší kočky. Receptura je mistrně zpracovaná z těch nejkvalitnějších surovin. Forma sáčku zajišťuje vždy čerstvou porci jídla.

Složení:

s bílou rybou: maso a vedlejší výrobky živočišného původu (40 %), ryby a vedlejší výrobky z ryb (včetně 4 % bílé ryby), obiloviny, minerální látky, cukry.

s lososem: maso a vedlejší výrobky živočišného původu (40 %), ryby a vedlejší výrobky z ryb (včetně 4 % lososa), obiloviny, minerální látky, cukry.

s treskou: maso a vedlejší výrobky živočišného původu (40 %), ryby a vedlejší výrobky z ryb (včetně 4 % tresky), obiloviny, minerální látky, cukry.

s tuňákem: maso a výrobky živočišného původu (40 %), ryby a vedlejší výrobky z ryb (včetně 4 % tuňáka), obiloviny, minerální látky, cukry.

Kalorie 70 kcal/85g

Doplňkové látky / 1 kg: Dietní

Doplňkové látky: Jodičnan vápenatý bezvodý: 0,36 mg, síran měďnatý pentahydrát: 5,1 mg, síran železitý monohydrát: 37,3 mg, síran manganatý monohydrát: 7 mg, síran zinečnatý: monohydrát 49 mg, monohydrátu %): protein: 8,5, obsah tuku: 4,5, anorganická hmota: 2, hrubá vláknina: 0,3, vlhkost: 82

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.42
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.