Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SHEBA Select Slices in Gravy mokré krmivo mix příchutí s hovězím masem, s králíkem, s kuřecím masem, s krůtím masem v omáčce pro kočky 48x 85 g

Značka: SHEBA
48951
717 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 179 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo pro kočky s různými příchutěmi

SHEBA Select Slices Mix příchutí v omáčce 48 x 85 g je kompletní a vyvážené krmivo pro kočky, které uspokojí i ty nejnáročnější chutě. Sada obsahuje čtyři různé příchutě: s hovězím, jehněčím, kuřecím a krůtím masem. Každá porce se skládá z plátků masa namočených v jemné omáčce, která vaši kočku povzbudí k jídlu. SHEBA Select Slices Mix chutí v omáčce je kompletní krmivo, které vaší kočce dodá všechny potřebné živiny. SHEBA Select Slices Mix of Flavors in Sauce je snadno stravitelné krmivo pro kočky, které pomáhá udržovat vaši kočku v dobré fyzické kondici. Obsahuje živiny, které pomáhají udržovat zdraví kůže a srsti vaší kočky, a také vitamíny a minerály nezbytné pro její celkový stav. Navíc každá porce obsahuje taurin, který pomáhá udržovat zdraví srdce a zraku vaší kočky. SHEBA Select Slices Mix of Flavors in Sauce je perfektní volbou pro každou kočku, která má ráda masové chutě a šťavnatou omáčku. Krmivo je lehce stravitelné a poskytuje kompletní výživu vhodnou pro všechna plemena a věk koček.

Složení:

S hovězím masem - složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (44 %, z toho 4 % hovězí), obiloviny, minerální látky, cukry.

S jehněčím - složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (44 %, z toho 4 % jehněčí), obiloviny, minerální látky, cukry.

S kuřecím masem - složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (44%, z toho 4% kuřecí), obiloviny, minerální látky, cukry.

S krocanem - složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (44 %, z toho 4 % krůta), obiloviny, minerální látky, cukry.

Energetická hodnota 70 kcal/85 g

Doplňkové látky / 1 kg:

Doplňkové látky: Jodičnan vápenatý bezvodý: 0,36 mg, pentahydrát síranu měďnatého: 5,1 mg, Monohydrát síranu železnatého: 37,3 mg, Síran manganatý monohydrát: 7 mg, Síran zinečnatý monohydrát: 49,2 mg.

Analytické složky (%): protein: 8,5, obsah tuku: 4,5, anorganická hmota: 2, hrubá vláknina: 0,3, vlhkost: 82.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.08
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.