Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Sheba kapsičky s příchutí drůbeže 50x50 g

Značka: SHEBA
66893
444 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 111 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Směs 50 lahodných sáčků ve třech různých příchutích

Sada 50 sáčků obsahuje:

17x50g s kuřecím masem

17x50g s krůtím masem

16x50g s drůbežím masem

Krmivo je určeno pro dospělé kočky starší 1 roku.

Sheba Fresh&Fine nabízí drůbeží chutě zabalené v lahodné omáčce. Každý sáček obsahuje vysoce kvalitní kousky masa, které vaší kočce dodají správné množství vitamínů a minerálů pro podporu jejího zdraví a vitality. Krmivo poskytuje základní živiny, které udržují vaši kočku zdravou a fit, a díky vysoce chutné stravě uzavřené v 50g sáčku ocení kvalitu a čerstvost krmiva Sheba Fresh&Fine.

Způsob krmení

Krmivo podávejte při pokojové teplotě. Nespotřebovanou část uchovávejte v chladničce až 2 dny. Zajistěte čerstvou vodu k pití.

Složení:

složení s kuřecím masem: maso a výrobky živočišného původu (45%, obj. kuře 4%), rostlinný původ produkty, minerální látky, cukry složení s drůbeží: maso a výrobky živočišného původu (45%, v obj. původu), produkty rostlinného původu, minerální látky, cukerné přísady s krůtím: maso a výrobky živočišného původu (45%, obj. krůtí 4%), produkty rostlinného původu, minerální látky, cukry
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.