Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SHEBA Fresh & Fine Meat Flavors mokré krmivo pro kočky v omáčce s hovězím masem, s kuřecím masem 72x 50 g

Značka: SHEBA
56653
778 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 195 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dokonalý vzhled a lahodná chuť v každém sáčku

SHEBA Fresh & Fine Meat Flavors je perfektní krmivo pro vaši kočku, které se skládá ze dvou příchutí v omáčce: s hovězím masem as kuřecím masem. Toto kompletní mokré krmivo poskytuje vaší kočce základní živiny, které potřebuje, aby zůstala zdravá a vitální. Výhody podávání SHEBA Fresh & Fine v omáčce vaší kočce: Master Recipe – mistrovská receptura nejvyšší kvality. Dokonalý vzhled - Jemné vločky v jemné omáčce, které zvou k jídlu. Complete and Balanced – Kompletní a vyvážená výživa pro udržení vitality a kondice vaší kočky.

Složení:

S kuřecím masem - složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (44 %, z toho 4 % kuřecí), obiloviny, minerální látky, cukry.

S hověžím masem - složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (44%, z toho 4% hovězí), obiloviny, minerální látky, cukry, síran měďnatý pentahydrát: 4,9 mg, síran železitý monohydrát: 33,4 mg, síran manganatý monohydrát: 6,3 mg, síran zinečnatý monohydrát: 44 mg,

Analytické složky (%): Protein: 8 %, obsah tuku: 4,5 %, anorganická hmota: 1,8 %, hrubá vláknina: 0,3 %, vlhkost: 83 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3.6
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.