Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SHEBA Fresh & Fine kapsičky pro kočky v omáčce, tuňáka a tresky 72x 50 g

Značka: SHEBA
56654
869 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 217 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Chutné plátky v omáčce pro dospělé kočky

SHEBA® Fresh & Fine jsou jedinečné sáčky plné jemných vloček máčených v jemné omáčce, které poskytují vaší dospělé kočce výživná jídla. Každé jídlo bylo připraveno podle speciální receptury s použitím těch nejkvalitnějších surovin.

V této sadě najdete výběr krmiva se dvěma různými rybami - tuňákem a treskou, které poskytnou Vaší kočce požadovanou chuťovou rozmanitost. Tato jídla jsou nejen chutná, ale také bohatá na základní vitamíny a minerály, které jsou nezbytné pro udržení zdraví a vitality vašeho mazlíčka.

SHEBA® Fresh & Fine jsou baleny do praktických sáčků, což usnadňuje podávání správných porcí a zajišťuje, že vaše kočka dostane vždy čerstvé krmivo, které potěší svou chutí a vůní.

Složení:

S tuňákem - složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (40 % ), ryby a rybí výrobky (včetně 4 % tuňáka), produkty rostlinného původu, minerální látky, cukry S treskou - složení: maso a živočišné produkty (40 %), ryby a rybí výrobky (včetně 4 % tresky), výrobky z rostlin původ , minerální látky, cukry.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3.6
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.