Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SHEBA Fresh Cuisine Taste of Paris Hovězí a bílé ryby Mokré krmivo pro kočky 72 x 50 g

Značka: SHEBA
69536
907 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 227 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletní a vyvážené krmivo pro dospělé kočky


SHEBA Fresh Cuisine je kompletní a vyvážené krmivo vytvořené speciálně pro dospělé kočky. Vaše kočka si pochutná na chutné směsi malých vloček, které jí dodají nejen lahodnou chuť, ale také základní živiny. Sáčkovitý tvar zajišťuje vždy čerstvou porci jídla, pohodlně se podává. SHEBA Fresh Cuisine obsahuje dvě příchutě, které uspokojí různé kulinářské preference vaší kočky - hovězí maso a bílou rybu. Každé krmivo je inspirováno těmi nejkulinárnějšími metropolemi světa, takže můžete svou kočku potěšit lahodně aromatickým krmivem. Díky každodennímu krmení SHEBA Fresh Cuisine si můžete být jisti, že váš mazlíček jí zdravé a chutné jídlo.


Ingredience:

s hovězím masem: maso a živočišné produkty (45 %, včetně hovězího 4 %), rostlinné produkty, zelenina (včetně sušené mrkve 0,5 %, což odpovídá obsahu mrkve 4 %), minerální látky, cukry s bílými rybami: maso a živočišné produkty (40 %), ryby a rybí výrobky (včetně bílých ryb 4 %), produkty rostlinného původu, zelenina (včetně sušené mrkve 0,5 %), čemuž odpovídá obsah mrkve 4 %), minerální látky, cukry.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3.6
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9.5
Metabolická energie (%):
880
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.