Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SHEBA Classics mokré krmivo pro kočky v paštice s lososem 20x 85 g

Značka: SHEBA
60056
406 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 102 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutná a vyvážená strava pro vašeho mazlíčka

Krmivo pro kočky SHEBA® Classics s lososem je luxusní a chutná nabídka pro všechny milovníky ryb. Tato jemná konzistence paštiky s máčenými kousky lososa je skvělým způsobem, jak uspokojit i nejnáročnější kočičí chuťové buňky. SHEBA® Classics je kompletní a vyvážené krmivo pro dospělé kočky, které bylo připraveno z vybraných, šetrných ingrediencí bez konzervačních látek, umělých příchutí a barviv. Podání mokrého krmiva SHEBA® Classics Losos má mnoho výhod pro zdraví vaší kočky. S více než 30letými zkušenostmi v hýčkání koček pokrmy SHEBA® vytváříme přirozený vzhled a jedinečnou texturu s vysoce kvalitními ingrediencemi přírodního původu. Krmení mokrým krmivem SHEBA® Classics Salmon navíc poskytuje vaší kočce extra vodu, která je důležitá pro zdraví močových cest. SHEBA® Classics Lososové krmivo pro kočky se snadno podává, protože je dodáváno v praktických podnosech. Mohou být podávány kdykoli čerstvé, což usnadňuje kontrolu porce a je to vynikající volba pro majitele koček, kteří se chtějí postarat o stravu svého mazlíčka.

Složení:

maso a výrobky živočišného původu (62 %, z toho 92 % přírodního původu*), ryby a ryby deriváty (100% přírodního původu*, včetně 4% lososa), minerální látky, cukry. Kalorie: 71 kcal / 85 g

Doplňkové látky / 1 kg: Dietní

Doplňkové látky: Měď (pentahydrát síranu měďnatého): 1,1 mg, Jód (jodičnan vápenatý, bezvodý): 0,35 mg, Železo (monohydrát síranu železnatého): 17,5 mg, Mangan (monohydrát síranu manganatého): 3,5 mg, Zinek (monohydrát síranu zinečnatého): 16 mg, /

Doplňkové látky: kasiová guma 2500 mg.

Analytické složky (%): Protein: 10, obsah tuku: 4,5, anorganická hmota: 2,0, hrubá vláknina: 0,30, vlhkost: 82,0. * Složky přírodního původu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.875
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.