Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SANICAT hrudkující bentonitové stelivo Marseillské mýdlo 16 l

Značka: SANICAT
67460
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Příjemná a jemná vůně marseillského mýdla

SANICAT Clumping 16 l - bentonitové stelivo s vůní Marseillského mýdla pro kočky Pokud hledáte účinné a příjemně vonící stelivo pro vašeho mazlíčka, pak SANICAT Clumping je perfektní řešení. Toto bentonitové stelivo je vyrobeno z přírodního materiálu a účinně pohlcuje vlhkost a pachy, což zajišťuje hygienické podmínky v pelíšku Vaší kočky. Hrubozrnná struktura podestýlky minimalizuje její šíření mimo podestýlku a také zajišťuje minimální množství prachu. Jemná vůně marseillského mýdla navíc znamená, že se nebudete muset nechat odradit od používání odpadkového koše poblíž. SANICAT Clumping se snadno hrudkuje, což usnadňuje udržování odpadkového koše v čistotě. Doporučujeme denně odstraňovat nečistoty a chuchvalce steliva a zhruba po měsíci používání by měla být celá podestýlka vyprázdněna, bednička důkladně omyta a poté naplněna novou podestýlkou.

Složení:

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Bentonitový

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Možnost spláchnutí do WC:
Ne
Značka:
SANICAT
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.