Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SANABELLE Sensitive granule pro kočky s citlivým trávicím systémem, s jehněčím 10 kg

Značka: SANABELLE
54958
1032 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 258 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pro citlivé a vybíravé kočky

Sanabelle Sensitive je perfektní krmivo pro dospělé kočky, které trpí zažívacími problémy nebo jsou extrémně vybíravé. Obsahuje jemné jehněčí maso, které je výborným zdrojem bílkovin a nezpůsobuje alergické reakce.

Díky speciální receptuře je Sanabelle Sensitive výjimečně lehce stravitelný a vstřebatelný, což umožňuje ulevit trávicímu systému a snížit dávky potravy. Vysoká koncentrace živin zajišťuje plnohodnotnou výživu koček, což má pozitivní vliv na jejich zdraví a kondici.

Sanabelle Sensitive je také vynikající volbou pro velmi vybíravé kočky, pro které je těžké najít krmivo, které jim vyhovuje. Díky jedinečné chuti a vůni kočky dychtivě sáhnou po tomto krmivu, které zaručuje plnohodnotnou výživu.

Krmivo Sanabelle Sensitive bylo vytvořeno pro kočky starší 1 roku a doporučuje se zejména těm, které trpí citlivým zažívacím traktem. Díky pravidelnému používání Sanabelle Sensitive se kočky s citlivým žaludkem a střevy mohou těšit zdraví a pohodě.

Složení:

Drůbeží maso (čerstvé, 20 %), drůbeží protein (sušený), rýže, rýžová mouka, živočišný tuk, čerstvé jehněčí maso (5 %), čerstvá játra (5 %), jaterní moučka, hydrolyzovaný protein, řepná dužina (s odstraněním cukru), bramborový protein, lněné semínko, hrachová vláknina, lososový olej, uhličitan vápenatý, vaječný prášek, rybí moučka, hrášek (sušený, 0,4 %), kvasnice (sušené včetně 0,1 % mannan-oligosacharidy, 0,06 % β-glukany), chlorid draselný, brusinky (dehydrované, 0,1 %), borůvky (dehydrované, 0,1 %), mušle zelenoústé (sušené), květy měsíčku lékařského (dehydrované), čekanka prášek, juka (dehydratovaný).

Analýza:Protein 32,5 %, tuk 22,5 %, hrubá vláknina 2,5 %, syrový popel 6,6 %, vápník 1,15 %, fosfor 1 %, hořčík 0,08 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
BOSCH Sanabelle sensitive jehněčí
Značka:
SANABELLE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
32.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
22.5
Vápník (%):
1.15
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.