Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SANABELLE Duck, Chicken & Liniseed Oil 400 g konzerva pro kočky s kachním masem

Značka: SANABELLE
71897
57 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 14 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Plnohodnotné krmivo s nezbytnými vitamíny a minerály

Sanabelle je kompletní krmivo s paštikou speciálně vyvinuté pro dospělé kočky. Je pečlivě připravena z vynikajících, vysoce kvalitních surovin, které poskytují nejen chutný zážitek, ale také zdravou výživu. Toto mimořádně stravitelné krmivo je ideální pro náročné kočky, které potřebují šetrné jídlo. Přídavek lněného oleje má pozitivní vliv na kůži a srst vaší kočky a přispívá k jejímu zdravému vzhledu. Sanabelle poskytuje všechny potřebné vitamíny a minerály, které optimálně podporují zdraví a vitalitu vašeho malého průzkumníka. Navíc má mimořádně chutnou a originální masovou chuť, která vaši kočku vybízí k jídlu. Toto krmivo je navíc bez obilovin, což znamená, že neobsahuje obiloviny, které mohou u některých koček vyvolávat alergie. Vyberte si Sanabelle a poskytněte své kočce jedinečný chuťový zážitek a odpovídající výživu

Složení:

30 % čerstvé kuře, 30 % kuřecí vývar, 14 % čerstvá kachna, 14 % čerstvé plíce, 5 % čerstvá srdce, 5 % čerstvá játra, 1 % minerální látky, 1 % lněný olej.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
SANABELLE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.