Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SANABELLE Duck, Chicken & Liniseed konzerva pro kočky s kachním, kuřecím a lněným olejem 195 g

Značka: SANABELLE
71896
40 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo se základními vitamíny a minerály

Sanabelle je kompletní krmivo ve formě paštiky, speciálně navržené pro dospělé kočky. Je pečlivě připravován z vynikajících, kvalitních surovin, které poskytují nejen lahodný zážitek, ale i zdravou výživu. Toto extrémně lehce stravitelné krmivo je ideální pro náročné kočky, které potřebují jemné krmivo. Přídavek lněného oleje má pozitivní vliv na kůži a srst vaší kočky a přispívá k jejímu zdravému vzhledu. Sanabelle poskytuje všechny potřebné vitamíny a minerály pro optimální podporu zdraví a vitality vašeho malého průzkumníka. Navíc má mimořádně chutnou a originální masovou chuť, která kočku vybízí k jídlu. Toto krmivo je také bez obilovin, což znamená, že neobsahuje obiloviny, které mohou u některých koček způsobovat alergie. Vyberte si Sanabelle, abyste své kočce dopřáli jedinečný chuťový zážitek a správnou výživu.

Složení:

30 % čerstvé kuře, 30 % kuřecí vývar, 14 % čerstvá kachna, 14 % čerstvé plíce, 5 % čerstvé srdce, 5 % čerstvá játra, 1 % minerály, 1 % olejové prádlo .

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.195
Značka:
SANABELLE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.