Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN VHN Dog Mobility Support granule pro dospělé psy 2 kg

Značka: ROYAL CANIN
66076
437 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 109 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Royal Canin Veterinary Diet Canine Mobility Support Dog 2kg

Ideální veterinární strava pro dospělé psy, která podporuje funkci kloubů a regeneraci kloubních chrupavek. Je to výborný přípravek pro psy po operacích a úrazech. Tato dieta také pomáhá chránit a podporovat kloubní chrupavku před nadměrným opotřebením. Royal Canin Veterinary Diet Canine Mobility Support Dog 2kg obsahuje rýži, kukuřičnou mouku, dehydrovanou drůbeží bílkovinu, kukuřici, kukuřičný lepek, hydrolyzované živočišné bílkoviny, živočišný tuk, řepné řízky, rostlinnou vlákninu a rybí tuk. Všechny tyto ingredience byly správně vyváženy, aby psovi poskytly správné množství živin. Upozorňujeme, že Royal Canin Veterinary Diet Canine Mobility Support Dog 2kg není vhodný pro štěňata do 6 měsíců věku a pro březí a kojící feny. Pokud chcete svému psovi poskytnout adekvátní podporu z hlediska funkce kloubů a regenerace kloubní chrupavky, pak je Royal Canin Veterinary Diet Canine Mobility Support Dog 2kg perfektní volbou. Jedná se o veterinární dietu, která vašemu psovi pomůže udržet zdravé a funkční klouby.

Složení:

rýže, kukuřičná mouka, dehydrovaná drůbeží bílkovina, kukuřice, kukuřičný lepek, hydrolyzované živočišné bílkoviny, živočišný tuk, řepné řízky, rostlinná vláknina, rybí tuk, minerální látky, pšeničný lepek, sójový olej, extrakt slávky novozélandské (GLM) 0,30 %, fermentovaný glukosamin (0,10 %), měsíčková moučka, hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitinu) (0,001 %) Přídatné látky na 1 kg krmiva: Vitamín A 22000 UI, vitamín D3 1025 UI, železo 41 mg, jód 4,1 mg, měď 13 mg, mangan 53 mg, zinek 138 mg, selen 0,09 mg. Obsah: hrubý protein 25 %, hrubé oleje a tuky 11,9 %, hrubý popel 5,6 %, hrubá vláknina 3 %, omega-3 mastné kyseliny 0,93 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivé klouby

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3756
Fosfor (%):
0.49
Tuky (%):
12
Vápník (%):
0.8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.